Direct naar hoofdinhoud

Actuele waterstofontwikkelingen NNL

Welke initiatieven spelen zich af op het gebied van waterstof in Noord Nederland; welke partijen zijn actief; hoe verloopt de ontwikkeling van het NNL waterstof ecosysteem. Dit zijn allemaal vragen waar HyNorth bij kan helpen. Door ons actief portfoliomanagement kunnen we de laatste inzichten en ontwikkelingen op gebied van waterstof in Noord-Nederland delen.

Denk tanks

HyNorth gaat met diverse werkgroepen aan de slag op het gebied van: financiƫn, wet- en regelgeving en programmaontwikkeling, om de waterstofeconomie in Noord-Nederland aan te jagen. Kom je graag meer te weten over deze ontwikkelingen dan komen we graag in contact.

Partner-up

Met het grote netwerk aan partners binnen de triple helix van: kennisinstellingen; bedrijfsleven en overheid bevorderen we graag de transitie naar een waterstofecosysteem door partijen met elkaar te verbinden. Ben je opzoek naar een sparringpartner, geschikt samenwerkingsverband of projectinitiatief dan staat HyNorth klaar om hierbij te faciliteren. We komen graag in contact.

Events

HyNorth zet zich in om ontwikkelingen zichtbaar te maken. Hiervoor zullen jaarlijks stakeholderbijeenkomsten; lezingen; webinars en congressen georganiseerd worden. Wil je graag op de hoogte blijven van de NNL ontwikkelingen? Meld je dan hier aan om updates over deze events te ontvangen.

Kristina Lauxen met druppel - trainee Gasunie

Get-linked

Ben je op zoek naar inhoudelijk advies op gebied van Finance; wet en regelgeving; vestigingsklimaat; technologische ontwikkelingen of andere waterstof gerelateerde vraagstukken. Ons team is bereikbaar om te helpen bij het vinden van de juiste expertise!